Обзаведен тристаен апартамент

Референтен номер: 2020-2

Цена: ОТДАДЕН!

Квадратура: 82 кв.м

Вид на имота: Тристаен апартамент

Етаж: 5

Разпределение: дневна с кухненски ъгъл, две спални /едната обзаведена в момента като кабинет/, два санитарни възела и тераса

Конструкция: тухла, 

Степен на завършеност: въведена в експлоатация

Асансьор: Да

Обзавеждане: Напълно обзаведен

Локация: град София, бул."ген. Н. Столетов", в близост до 5-та Градска болница, 7-мо ДКЦ, 33-ОУ Христо Смирненски, магазин Кауфланд, парк Св. Троица, църква Св. Троица, ресторанти и др.

Достъпност: Трамвай, метро станция "Константин Величков", автобуси;

Изпрати обявата

Обзаведен тристаен апартамент, 82 кв.м, ОТДАДЕН!

La Maison Idéale дава под наем тристаен апартамент с площ 82 кв.м намиращ се в район Красна поляна, в близост до МОЛ София. Жилището е разположено на пети жилищен етаж и се състои от дневна с кухненски ъгъл, две спални /едната обзаведена в момента като кабинет/, два санитарни възела и тераса. Обзаведено е с всички необходими уреди и мебели. Локално парно отопление. В сградата има работещ асансьор.

 Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит, ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.     

Сподели

Обяви от същата категория

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik