Тристайно жилище в близост до ЮЗУ "Неофит Рилски"

Цена: 350 BGN

Квадратура: 84 кв.м

 

 

Вид на имота: Тристаен апартамент

Етаж:1 от 7

Разпределение: коридор,кухня, две спални, санитарен възел,тоалетна,две тераси-остъклени ;

Изложение: Югоизток

Конструкция: панел

Степен на завършеност: въведен в експлоатация през 1990 г.

Асансьор: Да

Обзавеждане: обзаведен

Локация: Град Благоевград,ж.к Запад

Достъпност: автобусен транспорт, автомобил;

Изпрати обявата

Тристайно жилище в близост до ЮЗУ "Неофит Рилски", 84 кв.м, 350 BGN

     La Maison Idéale представя на Вашето внимание тристаен апартамент със застроена площ от 84 кв.м., на 1 етаж в жилищен блок в ж.к. Запад. Жилището има следното разпределение: кухня с приобщена тераса, дневна с тераса, голям коридор с два вградени гардероба, 2 спални помещения, 1 баня, 1 санитарен възел. Блокът е саниран с нова дограма, външна и вътрешна изолация, направена е изолация на пода, добре поддържани общи части. Тип на строителството - панел. Просторно и светло жилище в спокоен квартал. В близост са Югозападен университет "Неофит Рилски", математическа гимназия, езикова гимназия, спортна зала "Скаптопара", автогара и жп гара.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит, ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на наемането, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим,  застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности,  юридически и счетоводни услуги и др.

Сподели

Обяви от същата категория

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik