Магазин в топ център

Цена: 2 500 EUR

Квадратура: 136 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание Магазин 1 с отлична ликация в бизнес сграда със следните характеристики:

Вид на имота: Магазин

Етаж: партер

Отопление: възможност за поставяне на климатик

Разпределение: еднопространствено помещение с възможност за обособяване на работни места; санитарен възел;

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност: Въведен в експлоатация 03.2022 г.

Асансьор: не

Обзавеждане: необзаведен, с възможност за извършване на строително-ремонтни дейности.

В близост до: районен /окръжен съд Благоевград, банкови офиси, Централна поща, офис на НАП, училище, детска градина, парк, ресторанти, фитнес зали и т.н.

Достъпност: лесен и бърз достъп до помещението с бебешки колички, инв.колички; режим на паркиране "Сина зона", възможност за ползване на паркомясто в сградата

Изпрати обявата

Магазин в топ център, 136 кв.м, 2 500 EUR

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други наематели и започва подготовка на документите за сключване на договор за наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата сключване на договор и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik