Офис

Цена: 1000 BGN

Квадратура: 100 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание  офис  в град София, пл. Македония. Апартаментът е на 3 жилищен етаж, и се състои от 4 стаи, малък кухненски бокс, санитарен възел. Има окабеляване за СОТ, интернет, телефон и телевизия.Отоплението е на ТЕЦ и климатици. Сградата в която се намира апартамента е жилищна, но има адвокатски кантори, туристически офис и др. Възможност за паркиране във вътрешен двор на сградата. Предлага се с обзавеждане.

Допълнителни разходи: месечни разходи за вода, отопление и ел.енергия, интернет, 25 лв. такса вход към етажна собственост, 30 лв. за второ парко място във вътрешен двор.

Мястото е изключително комуникативно на метри от спирки на градски транспорт, банки, заведения за хранене, Съдебна палата, ДНСК -Дирекция за национален строителен контрол, Агенция "Пътна инфраструктура" и др.  В близост по булевард „Христо Ботев“ се намира кръстовището, известно като Петте кьошета, в квартала между него и площада е Дебърската градина, а по „Алабин“ се стига до централния пешеходен булевард „Витоша“, по булевард „Македония“ - до площад „Руски паметник.

Изпрати обявата

Офис, 100 кв.м, 1000 BGN

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит, ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.     

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik