Търговско помещение

Цена: 2500 EUR

Квадратура: 380 кв.м

La Maison Idéale  представя на Вашето внимание помещение на две нива със статут на заведение за бързо хранене. Разположението е следното първо ниво -партер със следното разположение: 30 кв.м помещение, склад, гараж с 9 паркоместа. Помещението е с излаз към улица и е подходящо за малък магазин. На второ ниво е разположена търгоска зала с площ 80 кв.м с тераси - 40 кв.м., склад, тоалетни за клиенти, тоалетни с баня за персонал, 2 бр. стаи за отдих на персонал, кухня.  С Акт 16 от м.03.2022 г. Имота е в следното състояние" под с гранитогрес, стени боя (бяла), тоалетни изцяло оборудвани.

Помещението е подходящо за различни дейности и бизнес: фитнес зала, хранителен магазин, ресторант, офис, мебелен магазин и др. Целия имота е с площ от 900 кв.м с лице към пешеходната част на улицата и е  постоянен човекопоток.

 

Изпрати обявата

Търговско помещение, 380 кв.м, 2500 EUR

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит, ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.     

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik