Тристайно жилище под наем близо до ЮЗУ "Неофит Рилски"

Цена: 300 BGN

Квадратура: 65 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание жилище със следните характеристики:

Вид на имота: тристаен апартамент

Етаж: 6 от 6

Разпределение: антре, склад, всекидневна с кухненски бокс, тераса /усвоена/, спалня, спалня, тераса, санитарен възел;

Конструкция: тухла, стоманобетон

Асансьор: Да

Обзавеждане: обзаведен 

Локация: Благоевград, кв. Грамада, в близост до ЮЗУ "Неофит Рилски"

 

Изпрати обявата

Тристайно жилище под наем близо до ЮЗУ "Неофит Рилски", 65 кв.м, 300 BGN

La Maison Idéale представя на Вашето внимание напълно обзаведен тристаен апартамент в нова сграда в кв. Грамада. Апартаментът е разположен на 6 жилищен етаж /последен/  и има следното разпределение: коридор, кухня с дневна и усвоена тераса, спалня, спалня с излаз към тераса,килер, баня с тоалетна. Жилището е многофункционално и практично. Напълно обзаведено е с мебели и ел. уреди. Отоплението е посредством електричество. Терасата е покрита.  В близост е до центъра на града, ЮЗУ "Неофит Рилски", автогара, магазини, заведения и др.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит.Ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги 

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на наемането, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват  застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности,  юридически и счетоводни услуги и др.

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik