Апартамент в идеален център

Цена: 400 BGN

Квадратура: 87 кв.м

Вид на имота: Тристаен апартамент

Етаж:1 от 5

Разпределение: коридор, просторна дневна с място за кухненски бокс, спалня,детска стая, санитарен възел,тоалетна,две тераси;

Изложение: Север-Юг

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност: въведена в експлоатация през ноември 2008 г.

Асансьор: Не

Обзавеждане: необзаведен

Локация: Град Благоевград,ул."Д-р Христо Татарчев"

Достъпност: пешеходна зона, автомобил;

Изпрати обявата

Апартамент в идеален център, 87 кв.м, 400 BGN

La Maison Idéale представя на Вашето внимание тристаенапартамент на много комуникативно място в идеалният център на град Благоевград. В близост са Централна поща, Община Благоевград, Районен съд Благоевград, Окръжен съд Благоевград, нотариуси, НАП. Представлява тухлен апартамент с три самостоятелни помещения, два санитарни възела, коридор, тераса. Разположен е на първи жилищен етаж над гаражи. Нуждае се от освежителен ремонт. Подходящ е за кантора,застрахователен офис,счетоводна къща,ателиеи др.            

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит.Ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги 

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на наемането, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват  застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности,  юридически и счетоводни услуги и др.

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik