Мезонет в кв. Илинден

Цена: ОТДАДЕН!

Квадратура: 92 кв.м

   La Maison Idéale представя на Вашето внимание тристаен апартамент в кв. Илинден, на бул. "Ал. Стамболийски".  Жилището е на 5 етаж (последен) със съвременен дизайн и модерни електроуреди и мебели.

   Мезонетът има следното разпределение:

   първо ниво- кухненски бокс с дневна, спалня, баня с тоалетна;

   второ ниво- спалня с два големи гардероба. Кухнята е оборудвана с всички необходими електроуреди: фурна за готвене Тека, котлони, микровълнова фурна, хладилник Liebherr.  В днения кът са разположени холна гарнитура и диван, трапезна маса с четири стола. Спалнята на първо ниво не е обзаведена, което дава възможност на бъдещите наематели да изберат предназначението й. На второ ниво е разположена просторна спалня с два гардероба за по-голямо удобство.

  Изложение: юг/север. 

  Местоположение: гр. София, бул."Ал.Стамболийски" ; в непосредствена близост са детска площадка, ресторант, хранителен магазин; парк Св.Троица, на 10-15 мин. има метростанция, на пешеходно разстояние са спирки на трамваи.

 Отопление: климатици

Изпрати обявата

Мезонет в кв. Илинден, 92 кв.м, ОТДАДЕН!

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и спрян от предлагане на други клиенти, със заплащане на депозит, ние ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която да подготвим и да предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с нас за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. 

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.     

https://www.insidemaps.com/app/walkthrough-v2/?projectId=p7mD4TaatG&env=production&embedded=true

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik