Многостаен,луксозен

Цена: 94000Евро

Квадратура: 145

La Maison Ideale продава многостаен апартамент с площ 144.50 кв.м в четириетажна сграда с партер и три жилищни етажа. Сградата е с Акт 16 и се намира в района под черквите на квартал Струмско. Това е район с множество новопостроени и модерни еднофамилни жилищни сгради, с изградена инфраструктура, който бързо се разширява в посока Запад.
Предлаганото жилище е разположено на втори жилищен етаж и се състои от просторна дневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, коридор и три тераси. Апартаментът е с луксозно изпълнени довършителни работи. Входната врата е метална блиндирана, вътрешните врати са масивни дървени, а дограмата на прозорците и балконските врати е PVC. Има външни ролетни щори. Стените и таваните са изолирани с вата и гипскартон и са завърщени с венецианска мазилка. Подовите настилки са от висококачествени ламинат и теракот. Отоплението е решено чрез газова инсталация, подово отопление в дневната и отделно климатици. Водоснабдяването е двойно подсигурено чрез сонда. Осветлението в помещенията е скрито. Има изградена охранителна система с видеоконтрол. До всяка стая е осигурен интернет и телевизия.

Изпрати обявата

Многостаен,луксозен, 145, 94000Евро

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik