Двустаен апартамент на бул. Дондуков град София

Цена: ПРОДАДЕН!

Квадратура: 64 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание  уютен и комфортен двустаен апартамент в центъра на град София, бул.“княз Дондуков-Корсаков“. Жилището се намира на 4 жилищен етаж, и се състои от коридор, дневна/спалня, кухня и санитарен възел. Изцяло източно изложение, със застроена площ от 55 кв. м, към апартамента има прилежащи таванско и избено помещения. Обзаведен е с модерни мебели и ел. уреди. Сградата е от 60 години и е с добре поддържани общи части. Отоплението е на ТЕЦ.

В близост са Софийски университет „Св. Климент Охридски“, библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, на пешеходно разстояние до центъра, заведения, ресторанти, паркове и много др. 

Изпрати обявата

Двустаен апартамент на бул. Дондуков град София, 64 кв.м, ПРОДАДЕН!

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik