Двустаен апартамент в ж.к Лагера

Цена: 98 370 EUR

Квадратура: 82 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание Апартамент 23A със следните характеристики:

Вид на имота: двустаен апартамент

Етаж: 5 от 9

Застроена площ: 67.64 кв.м; обща площ: 82 кв.м

Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел, тераса;

Изложение: югоизток

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност: планирано въвеждане в експлоатация септември 2020 г.

Асансьор: Да

Обзавеждане: необзаведен, на замазка и мазилка

Локация: град София, кв. Лагера, в близост до парк Лагера, денонощен магазин, ресторанти, детска градина, Софийски районен съд,

Достъпност:  Автобус, трамвай

Изпрати обявата

Двустаен апартамент в ж.к Лагера, 82 кв.м, 98 370 EUR

В спокойствието на квартал Лагера, разположен в югозападната част на столицата е ситуиран жилищен комплекс от затворен тип „Лагера Тюлип“ 2. Прегърнал зеленината и тишината, „Лагера Тюлип“ 2 се разгръща върху обща площ от 7 721 кв.м. Композицията на жилищния комплекс е Г-образна и се състои от пет сгради с благоприятно географско разположение – югоизток, югозапад.

 В рамките на два етапа на строителство, ще бъдат изградени 197 апартамента. Голяма част от стаите в апартаментите ще се радват на прекрасно разположение, където слънчевата светлина няма да им липсва.

 „Лагера Тюлип“ 2 разполага с пет входа(блок: А, Б, В, Г, Д). Всяка една сграда се състои от десет надземни етажа и един подземен. За да осигури максимален комфорт на обитателите на сградата, комплексът разполага с подземем паркинг, разположен в пространството между, под и около високите сгради. В северозападната част на имота е разположен открит паркинг. Обособени са места за паркиране на велосипеди.

 Жилищен комплекс „Лагера Тюлип“ 2 е зелено място в динамичната градска среда. Едно от инженерните решения, с цел опазване на природата, е запазване на високата растителност в и около парцела. По този начин се обособяват повече зелени площи.

 „Лагера Тюлип“ 2 разполага с проектирани тревни площи, детски кът на открито и пешеходни алеи. Концепцията на комплекса е съобразена с нуждите на съвременното семейство от повече спокойствие и тишина в близост до активни пътни артерии. Общите площи са разработени, за да отговарят на нуждите на млади семейства с малки деца и на хората в неравностойно положение.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.   

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik