Гараж в кв. Борово

Цена: ПРОДАДЕН!

Квадратура: 35,70 кв.м

Гараж с площ от 35,70 кв.м находящ се в град София, ж.к. "Борово", със следните размери: дължина 11 м, широчина 3,10 м, височина, входна врата 2,65, височина от пода до тавана 2,80 м.

Изпрати обявата

Гараж в кв. Борово, 35,70 кв.м, ПРОДАДЕН!

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

История

Борово е квартал на София. Разположен е в югозападната част на столицата, в подножието на Витоша и квартал Бояна. Намира се между бул. „България“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Дойран“ и бул. „Гоце Делчев“ и граничи с кварталите Бели брези и Красно село.

В началото на 60-те години на ХХ в. запопочва строителство на първите тухлени и панелни блокове в квартала.

Архитектура

В квартала съществуват тухлени, панелни и новопостроени жилищни сгради. Жилищните блокове, градени преди 1989 г., са тухлено, панелно и железобетонно строителство, всичките топлофицирани. Голяма част от новите тухлени кооперации имат централно топлозахранване.

Обществени институции и инфраструктура

В квартал „Борово” има детска градинаучилища: 34-то СОУ "Стою Шишков”, Профилирана гимназия с изучаване на английски език, Софийска езикова гимназия и 36-то СОУ „Максим Горки”.

В квартала се намира и районната XX поликлиника, пощенска станция, много магазини и супермаркети. На последната спирка на тролейбус №9 е разположен пазар "Борово", на който има и супермаркет на търговската верига „Европа“, а на кръстовището на бул. ”България” и ул. ”Тодор Каблешков” се намира един от големите филиали на „Билла“ и новопостроеният Мол "България". 

В югоизточната си част квартал „Борово” граничи с бул. „България“, което го прави комуникативен и бързо достъпен до центъра на София. Линиите на градския транспорт, които могат да се използват за към и от жк ”Борово” са:

  • тролейбуси № 2 и 9, които правят връзката на квартала с централната и североизточната част на София;
  • автобуси № 204 и 64.
  • трамвай 7, който свързва квартала директно с центъра, както и с Централна Гара.

Сподели

Обяви от същата категория

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik