Продава апартаменти с една спалня

Цена: 35506 евро

Квадратура: 67 кв.м

Агенция La Maison Ideale продава апартаменти с една спалня в многофамилна жилищна сграда състояща се от гаражно ниво, четири стандартни жилищни етажа и мансарден етаж. Сградата се намира в квартал Баларбаши непосредствено над района на болницата и е въведена в експлоатация с Акт 16 през 2016 година. Всички апартаменти са завършени до степен-гладка циментова замазка, шпакловка и гипскартон с вата по стени и тавани, В и К инсталация до тапа, електрическа инсталация до конзола,PVC дограма за прозорци и балконски врати, масивна входна врата. Общите части на сградата са изцяло завършени с настилка от гранит по стълбището и метален тръбен парапет, монтиран и работещ асансьор и общо помещение за колички и велосипеди на входа. Апартаментите с една спалня са разположени на всички жилищни етажи, имат различно изложение, като всеки има различна площ и архитектурна схема/показани са на приложените снимки/. Жилищата се състоят от дневна с кухня, спалня, санитарен възел и тераса. Към всеки апартамент има мазе с монтирана метална входна врата. Сградата разполага със зона за паркиране в двора и възможност за закупуване или наемане на определено паркомясто

Изпрати обявата

Продава апартаменти с една спалня, 67 кв.м, 35506 евро

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. 

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik