Тристаен апартамент в кв. Драгалевци

Цена: 139 900 EUR

Квадратура: 139 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание тристаен апаратамент, находящ се на 5 етаж, в жилищна сграда част от затворен комплекс, в кв. Драгалевци.  Общата застроена площ е 139.63 кв.м, от които застроената площ от 120,80  кв.м, склад 1,22 кв.м, общи части 17,61, със следното разположение: коридор, просторна дневна с кухненски бокс, две спални, един санитарен възел, един тоалетна, прекрасна тераса обикаляща целия апартамент предоставяща невероятна гледка от три страни на апартамента. Отоплението е на газ. В сградата има асансьор. Година на построяване 2008 г.  На разположение на живущите в коплекса има градина с плувен басейн. В цената се включва и открито паркомясто.

В близост се намират магазин Фантастико, Лидл, "Симеоновско шосе", мазазини, заведения; училища, детски градини;

Изпрати обявата

Тристаен апартамент в кв. Драгалевци, 139 кв.м, 139 900 EUR

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Драгалевци е квартал на София в подножието на планината Витоша. Част е от административен район „Витоша“ на Столична община. Драгалевци е един от най-престижните и скъпи квартали на София.

Близостта му до центъра на града (7 km) и планината „Витоша“, отличната панорама и комуникации го правят изключително атрактивен за живеене, предпочитан за средите на бизнес-елита и хората с висок социален статус. Възникнал преди векове, с годините се превръща в скъпа вилна зона на столицата.

Кв. „Драгалевци“ е разположен в подножието на планината, между кв. „Симеоново“ и кв. „Бояна“ в близост до „Околовръстния път“ на гр. София.

В квартала са открити останки от късноантична църква с фрагменти от релефна украса, която не е подробно проучвана.[1]

Произходът на името Драгалевци не е напълно изяснен.[2] Още нещо, което жителите на Драгалевци сметнали за нужно да направят, е да кръстят училището си на Апостола, сега в центъра на Драгалевци се издига 50-то ОУ „Васил Левски“. Табели в центъра на Драгалевци сочат пътя, по който е минал Апостола, по стъпките на Васил Левски са минавали много групи с ученици и още други туристи, които могат да свидетелствуват, че тази пътека съществува.

Лазарки от с. Драгалевци. Снимка от архива на Христо Вакарелски отпреди 1945 г. Източник: Държавна агенция „Архиви“

До 1961 година Драгалевци е отделно селище.[3] При избухването на Балканската война в 1912 година 1 човек от селото е доброволец в Македоно-одринското опълчение.[4]

В квартала има едно държавно училище, 50 ОУ „Васил Левски” на ул. „Белла Донна“ №1, и едно частно училище с изучаване на английски език „Св. Георги“. Здравната служба е на адрес ул. „Хан Крум“ №5 – 7, има и много частни детски градини, една от които е ЧДГ „Чуден свят“ на ул. „Маточина“ №2А. Кварталът има кметство и поща, разположени на пл. „Цар Иван Александър“. Близостта до Витоша и един от най-популярните манастири в района – „Драгалевския манастир“, правят мястото предпочитано за разходка през уикендите. В района има много добри ресторанти и няколко хотела (един от които 5-звезден). В близост се намира и манастира „Св. Богородица“, строен през 13 век. В квартал „Драгалевци“ е изградена двуседалкова въжена линия, която свързва квартала със ски–пистите на Витоша.

От страна на магазини, комуникации и т.н кв. Драгалевци има с какво да се похвали. Отличен доставчик на интернет и кабелна телевизия, множество магазини разпръснати из площта на огромния квартал, филиали на търговските вериги Фантастико и Лидл в близост до околовръстния път, както и магазин „Макс“ с Виенски салон по пътя за Симеоново.

Иконостасът на храма „Света Троица“ е дело на дебърски майстори от рода Филипови.

Основната транспортна връзка на квартала с центъра на града е бул. „Черни Връх“. Оттук минават:

 
Линия Маршрут
64 Зоопарка – кв. Драгалевци – кв. Бояна – Център по Хигиена
66 Зоопарка – кв. Драгалевци – хотел Морени
93 Зоопарка – кв. Драгалевци – Лифт Драгалевци
98 Зоопарка – гробищен парк Драгалевци – кв. Симеоново – с. Бистрица – с. Железница
  • автобус – № 66 се движи само празник

 

Източник:Уикипедия.

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik