Жилище на комуникативно място

Цена: 89000 евро

Квадратура: 81 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание Апартамент 62 със следните характеристики:

Вид на имота: двустаен апартамент

Етаж: 9 от 13

Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел, тераса;

Изложение: Юг

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност: планирано въвеждане в експлоатация през 2021 г.

Асансьор: Да

Обзавеждане: необзаведен, на замазка и мазилка

Локация: град София, кв. Св. Троица, в близост до училище, детска градина, парк св. Троица, ресторанти, фитнес зали и т.н.

Достъпност:  Автобуси, метростанция "Константин Величков", трамвай

Изпрати обявата

Жилище на комуникативно място, 81 кв.м, 89000 евро

La Maison Idéale представя на Вашето внимание модерна жилищна сграда, находяща се в престижния столичен квартал „Света Троица“. Ситуирана в близост до парк „Света Троица“ и метростанция „Костадин Величков“, предлага едновременно спокойствие и удобна комуникация на своите обитатели.

 Сградата е разположена по начин, осигуряващ възможноста на всички жилища да се възползват от съчетанието на трите фактора на средата- южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си.

 Конструкция: Стоманенобетонна конструкция, с вертикални носещи елементи от стоманенобетонни колони и шайби, и междуетажни стоманобетонни плочи.

  • Зидария: Външните ограждащи стени са с дебелина 25 см, а вътрешните стени с 12 см. Изпълняват се от зидария с керамични тухли POROTERM (25 N+F) Light на фирма Winerberger и разтвор на Baumit.

  • Tоплоизолация: Топлоизолацията на сградата ще бъде изпълнена с каменна вата с дебелина 10 см.

  • Дограма: 5-камерна немска ПВЦ дограма, с троен стъклопакет с висока енергийна ефективност.

  • Отопление и топла вода: ТЕЦ

  • Луксозно завършени общи части:

- Просторно фоайе и стълбищни площадки, с настилка от гранит.

- Алуминиеви парапети

- Два луксозни асансьора с автоматични врати.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik