Луксозен многостаен апартамент

Цена: 110 000 EUR

Квадратура: 147 кв.м

Агенция La Maison Idéale продава апартамент на две нива с обща застроена площ 147 кв.м в жилищна сграда в идеален център. Сградата се намира в непосредствена близост до МОЛ ЛАРГО и се състои от партерен етаж с магазини и пет жилищни етажа. Общите части са завършени, предстои монтирането на асансьор. Жилището е тип мезонет като първото ниво с площ 84 кв.м се състои от просторна дневна с кухненски бокс, две спални, санитарен възел и две тераси. На второто ниво с площ 63 кв.м са разположени спалня, санитарен възел, помещение за гардеробна и панорамна тераса. Апартаментът е с изградена инсталация за газ, В и К инсталация -до тапа и електрическа-до точка. Дограмата за прозорци и врати към тераси е PVC -петкамерна. Предвидено е изграждането на камина. Към жилището има принадлежащо мазе с площ 9.40 кв.м и прилежащи части-съответните идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж.

Изпрати обявата

Луксозен многостаен апартамент, 147 кв.м, 110 000 EUR

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.       

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik