Двустаен апартамент с модерна архитектура

Цена: 47 856,00 EUR

Квадратура: 59.82 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание жилище със следните характеристики:

Вид на имота: двустаен апартамент

Етаж: 1 от 4

Разпределение: антре, склад, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса (с излаз и от двете стаи) санитарен възел;

Конструкция: тухла, стоманобетон

Асансьор: Да

Обзавеждане: необзаведен, под замазка, стени фина шпакловка; 

Локация: град Велико Търново, Зона Б.

Изпрати обявата

Двустаен апартамент с модерна архитектура, 59.82 кв.м, 47 856,00 EUR

СИТИ ПАРК ХОУМС е архитектурен проект вдъхновен от потребностите на хората, задоволявайки нуждата им от тихо и спокойно място за живот с красива панорамна гледка в условията на градска среда.

 

СИТИ ПАРК ХОУМС е безупречно качество, функционални разпределения и стилна модерна архитектура.

 

СИТИ ПАРК ХОУМС е атрактивна локация и инвестиционен потенциал в бързоразвиващ се квартал.

Функционално комплексът от затворен тип „СИТИ ПАРК ХОУМС“ е решен с два входа, всеки от които на четири жилищни етажа, обособена паркова среда и детска площадка и надземен паркинг, осигуряващ свободно паркиране.

Разположен върху терен от 2054 кв. м., комплексът помещава общо 32 апартамента, по 16 във всеки вход, със светла височина на помещенията 2,65 м. За по-голямо удобство гаражите ще бъдат изградени с покрит подход към тях.

 

Сградата е бутикова и в нея са проектирани само по 4 апартамента на етаж, с една или с две спални и различни възможности за обединяване. Всяко жилище разполага със складово помещение. Създадена с идеята за модерен лукс и безкомпромисно качество от първите щрихи до най-малкия детайл

Апартаментите се издават в степен на завършеност по БДС – на мазилка и замазка, поставена ГАЗ инсталация, блиндирани входни врати, висококачествена дограма, външна топлоизолация, монтирани ключове и контакти, звънчева и видео домофонна инсталация, розетки за телефонна система, телевизия и интернет.

 

Общи технически параметри:

Конструкция: монолитна стоманобетонна скелетна конструкция.  Външни ограждащи стени от керамични тухли с дебелина 25 см.

Фасада: интегрирана топлоизолационна система 10см. Частична HPL фасадна облицовка за функционален и модерен завършек.

Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.

Покрив: плосък с външно отводняване чрез водосточни тръби. Изградена паро, хидро и топлоизолационна система.

Дограма: Висококачествена дограма със стъкла тип „четири сезона“ за много добра топлинна изолация и висока защита от слънчевите лъчи.

Входни врати: блиндирани от висок клас.

Тераси: с топлоизолация и хидроизолация; циментова замазка – армирана; под с мразоустойчив гранитогрес; парапети – стъклени.

ВиК инсталации: водопроводна инсталация за питейно-битови нужди ще е изградена от полипропиленови тръби (PPR) и канализация – от PVC тръби PIPELIFE. Отводняване на откритите тераси е решено с водоприемници за тераси.

Ел. Инсталация: изцяло изградена с монтирани ключове, контакти и монтирано апартаментно табло.

Слаботокови инсталации: изградено окабеляване за кабелна и сателитна телевизия, телефон, интернет до всяка стая в апартаментите с FTP кабел, звънчева и видео домофонна инсталация, система за контрол на достъпа, осигуряваща спокойствие на живущите.

Вентилация: Изградени трасета за вентилация за подземни гаражи, тоалетни, бани и кухненски боксове.

Отопление и климатизация: Изградена газова инсталация. Обособени ниши по фасадата за разполагане на външни климатични тела до всеки апартамент.

Асансьор: високотехнологичен електрически безшумен, със спирка до всяко ниво на сградата.

Общи части: настилки – от естествен камък; парапети – стъклени; стени и тавани – интериорна дишаща боя латекс.

Вертикална планировка: изцяло изградена, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. Детска площадка с модерни съоръжения и ударопоглъщаща настилка.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik