Еднофамилна къща-обл. Благоевград, общ. Благоевград, с. Бело поле

Цена: 47 000 евро

Квадратура: 280 кв.м

 

 

Вид на имота: Триетажна къща

Етаж:  3

Разпределение: три етажа,три тераси,барбекю,басейн,два гаража,дворно място

Изложение: Изток,Запад,Север,Юг

Конструкция: тухла

Степен на завършеност:  въведена в експлоатация през 1997 г.

Асансьор: Не

Обзавеждане: Обзаведена

Локация: село Бело поле,община Благоевград

Достъпност:  Автомобил,автобусен транспорт;

Изпрати обявата

Еднофамилна къща-обл. Благоевград, общ. Благоевград, с. Бело поле, 280 кв.м, 47 000 евро

La Maison Idéale представя на Вашето внимание еднофамилна триетажна къща в с. Бело поле с РЗП - 280 кв.м и дворно място - 490 кв.м. Тип на строителството - монолитно с акценти по стените на третия етаж от дърво. Къщата има следното разпределение: първи етаж- просторна дневна с камина и кухненски бокс, санитарен възел, склад, голяма тераса, която е свързана с двора посредством каменно стълбище; втори етаж - спалня, кабинет, санитарен възел, голяма тераса с барбекю; трети етаж- три спални, санитарен възел, тераса опасваща две от фасадите на сградата. На всеки етаж пода е с дървен паркет, дограмата е дървен стъклопакет. Стълбите са от естествено дърво. Изградено е локално парно отопление, свързано с камината.
Има голям гараж с метална гаражна врата и лице към улицата.
Общото състояние на къщата е много добро, но се нуждае от вътрешен освежителен ремонт.

Дворът е облагороден с различни видове овощни дръвчета и лози. В него има изграден плувен басейн.

Гледката от всяка стая на къщата е невероятна, както през лятото, така и през зимата. До входа има високи борови дръвчета           

Бѐло полѐ (изписване до 1945 година Бѣло поле) е село в Югозападна България. То се намира в община Благоевградобласт Благоевград, на около 4,5 км северозападно от областния и общински център град Благоевград.

Село Бело поле се намира в западното подножие на Рила. Разположено е на левия бряг на река Струма. Релефът е хълмист като постепенно преминава в равнинен. Климатът е преходен. Почвите, растенията и животните са характерните за тази част на България. Край Бело поле минават главен път Е 79 и железопътната линия София – Кулата. Има и гара. Заради близостта си до Благоевград и до важните транспортни връзки селото е включено в редовните автобусни линии за обществен превоз на пътници на града. Най-близко разположеното селище е село Рилци.

Предполага се, че селото е наследник на древноримско селище. Правени са археологически разкопки и са открити монети от времето на Римската република. Според една легенда първите заселници (а според друга версия на легендата – пътуващи търговци) открили на това място поляни, осеяни с бели цветя. Оттам произлиза сегашното му име Бело поле.

Културно „огнище“ е читалище „Изгрев“, което се намира в сградата на кметството.

Природни забележителности са скалните форми на хълмовете, между които се намира старото землище, а също и малките пясъчни островчета (почти унищожени) в река Струма.

От 15 август (Успение на Пресвета Богородица) 2004 г. в селото на тази дата ежегодно се провежда събор заради черквата на селото (официално действаща от 12 септември 2010 г.), която носи същото име. Програмата включва литературни и музикални изпълнения. Прави се и курбан за здраве.

Сподели

Обяви от същата категория

Къща тип А

В комплекса има общо 3 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Къща тип Б

Къща тип Б е с обща квадратура 451.69 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП). В комплекса има общо 9 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Къща тип В

В комплекса има общо 3 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik