Триетажна къща в широк център на Благоевград

Цена: 98500 Лева

Квадратура: 358 кв.м РЗП

Вид на имота: Триетажна къща

Етаж:  3

Разпределение: три етажа,три тераси, гараж,дворно място

Изложение: Изток,Запад,Север,Юг

Конструкция: тухла

Степен на завършеност:  въведена в експлоатация през 1997 г.

Асансьор: Не

Обзавеждане: Необзаведена

Локация:  Благоевград,широк център

Достъпност:  Автомобил,автобусен транспорт;

Изпрати обявата

Триетажна къща в широк център на Благоевград, 358 кв.м РЗП, 98500 Лева

Агенция La Maison Idéale продава триетажна къща в широк център, която се намира на границата на ж.к. Еленово -1 и компактната градска част. Къщата е с разгъната застроена площ 358 кв.м. Състои се от приземен етаж, два жилищни етажа, тавански етаж и три големи тераси, от които се разкрива панорамна гледка към целия град. В единия жилищен етаж не са изпълнени довършителните работи. Останалите два се нуждаят от съществен ремонт. В цената е включен и самостоятелен гараж, построен до къщата, с площ 14 кв.м. Свободното дворно място е 80 кв.м.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

https://www.youtube.com/watch?v=HJ40-9o426Y

Сподели

Обяви от същата категория

Къща тип А

В комплекса има общо 3 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Къща тип Б

Къща тип Б е с обща квадратура 451.69 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП). В комплекса има общо 9 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Къща тип В

В комплекса има общо 3 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik