къща с двор в кв.Грамада

Цена: ПРОДАДЕНА!

Квадратура: 108 кв.м

 

Вид на имота: Къща с двор

Етаж: 1

Разпределение: полуприземен етаж-три стаи и санитарен възел; първи етаж-три  стаи

Изложение: Изток,Запад,Север

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност: Завършена 1966г.

Локация: град Благоевград,кв.Грамада

Достъпност:  Автомобил

 

 

Изпрати обявата

къща с двор в кв.Грамада, 108 кв.м, ПРОДАДЕНА!

Агенция La Maison Ideale продава къща намираща се на тиха улица в кв. Грамада на Благоевград. Сградата е построена през 1966 година с разрешение за строеж в самостоятелен парцел, целият от 325 кв.м. Строителството е масивно със стоманобетонни плочи и стълбище. По вид е свързано застрояване със съседния парцел/на калкан /, в който вече има изградена нова триетажна жилищна сграда Къщата има полуприземен етаж годен за живеене с кухня, спалня, склад и санитарен възел. На първия етаж са разпределени кухня и две спални. Има и таван, чиято височина позволява пространството да се оформи като мансардно жилище.. В свободното дворно място има плодни дръвчета, лозница, допълнителна тухлена постройка за стопански нужди.
Цялата къща се нуждае от основен ремонт, но дава отлична възможност за по-големи инвестиционни намерения в парцела.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. 

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik