Офис

Цена: 25 000 EUR

Квадратура: 38,17 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание  офис находящ се  на втори етаж  в масивна  сграда (аптечен комплекс),  в идеалния център на град Пазарджик.  Офисът е с площ от 38,17 кв.м., в него са обособени   две отделни работни помещения, и стая за архив, санитарният възел е общ на етажа. В добро състояние - ПВЦ дограма, под- ламиниран паркет, коридор – общи части- ламиниран паркет.

Подходящ за развитие на различни видове дейност –счетоводна кантора, адвокатска кантора, лекарски кабинет, стоматологичен кабинет и други.

При желание от страна на клиента може да се закупи наличното оборудване от бюра, столове и климатици.

Местоположение: В идеалния център на град Пазарджик, в близост до Община Пазарджик, ТД на НАП Пазарджик, Стоматологична поликлиника, ресторанти, заведения, банки и др.

Изпрати обявата

Офис, 38,17 кв.м, 25 000 EUR

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Контакти

град София 1309, бул. "ген. Николай Г. Столетов" 11

град София 1142, бул."Евлоги и Христо Георгиеви" 61, вх. Б, партер

град София 1404, бул." България" 51 Б, ет. 7 офис 23 В

град Благоевград, ул."Менча Кърничева" 1, партер

E-mail:office@lamaisonideale.bg

Телефон: +359 878 82 82 58

               +359 878 82 82 05

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik