Парцел в град Априлци

Цена: 672000 евро

Квадратура: 84000 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание УПИ с площ от 66 228 кв.м. с проект за застрояване на SPA комплекс. Проектът е за SPA комплекс се  състой от 86 самостоятелни къщи, 236 апартамента, спортен център, закрит и открит басейн, тенис кортове, бизнес център, шопинг центрове, и невероятно красива гледка към Стара планина.  Площите на недвижимите имоти варират от 70 до 186 кв.м., като очакваната продажна цена е от 70 000  до 186 000 евро.Всяка самостоятена къща се продава с идеални части от земята.  Инфраструктура: До имота преминава река, с изградена канализация, електричество и вход/изход към главен път. 

На срещуположната част на пътя се намира друг УПИ  който е с площ от 3500 кв.м., с прилежаща сграда с площ от 795 кв.м, много подходяща за различни видове производство. 

Общата площ за продан е 84 000 кв.м като 66228 кв. м. УПИ и замеделска земя с площ около 18 000 кв.м

 

Изпрати обявата

Парцел в град Априлци, 84000 кв.м, 672000 евро

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. 

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Апрѝлци е град в Централна Северна България. Той се намира в Ловешка област, в близост до град Троян. Градът е административен център на община Априлци.

Разположен е в планински район, в обширна котловина в подножието на първенеца на Стара планина – връх Ботев, недалеч от връх Марагидик.

До града се достига от запад по шосеен път от град Троян и Орешак, от север – през Граднишкия боаз (до село Кръвеник) по асфалтов път или през Дебневският боаз, а от североизток – през Батошевския боаз по новоасфалтирания, но тесен и с остри завои път.

Априлци е град, създаден чрез сливането на 4 големи села, които понастоящем са негови квартали: Ново селоЗла рекаВидима и Острец. Сливането става през 1976 г. Името Априлци е избрано в чест на героичното участие на района във Априлското въстание.

Основните икономически отрасли, определящи поминъка на Априлци, са туризмът, животновъдството, дърводобивът и дървопреработване, производството на пружини.

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik