Парцел в.з. Иваняне, гр. Банкя

Цена: 111 000 евро

Квадратура: 1096 кв.м.

La Maison Idéale представя на Вашето внимание парцел с площ от 1096 кв.м. разположен в с. Иваняне, гр. Банкя, обл. София.

Имотът се намира до улица с целогодишен достъп. В имота има построена двуетажна къща с площ от 51 кв.м.

Изпрати обявата

Парцел в.з. Иваняне, гр. Банкя, 1096 кв.м., 111 000 евро

Иваняне е село, което се намира в  район БанкяСтолична общинаобласт София, на около 12 км от столицата гр. София. Площта на селото по данни на НСИ е 13.594 km2

При археологически разкопки край с. Иваняне са разкрити останки от римски сгради, стени, канализация, бронзови гривни от IV-V век от новата ера. Известни са и две късноантични църкви - еднокорабна сграда от IV век в местността „Църквище“ и еднокорабна сграда с множество пристройки от края на IV - началото на V век в местността „Побиен камик“, под днешния параклис „Свети Георги“.

Според местната легенда преди години имало 3 братя-овчари, които притежавали голям чифлик. Те се казвали ИванЯне и Филип. Иван и Яне се скарали с брат си Филип и така разделили чифлика. Филип със своята част от стадото овце основал селището, наречено Филиповци. Иван и Яне основали Иваняне.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Обяви от същата категория

Парцел в к.к. Св. Влас

Нова атрактивна цена!!!!

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik