УПИ с. Стоб

Цена: 130 000 евро

Квадратура: 11833 кв.м

La Maison Idéale предлага  на Вашето внимание урегулиран поземлен имот находящ се в м. Герено и м. Кумитска нива в землището на село Стоб – ЕКАТТЕ 69261, община Кочериново , Кюстендилска област (главния път за Рилския манастир).

Имотът е с променено предназначение с проект за изграждане на „Винарска изба и обществени звена“. Имотът е в защитена еколого-географска територия и е снабден с всички разрешителни за Натура 2000, строителни разрешения и виза за проектиране.  В близост има електричество и вода.

Характеристика:

Имотът е с лице 100 м към улица., равнинен е и е разположен  в подножието на Рила планина на главния път за Рилския манастир с интензивно движение и благоприятен климат. Едва на 7 км разстояние от автомагистрала „Струма“ и главен път Е 79.

Имотът е подходящ за инвестиция поради туристическия характер на Национален парк Рилски манастир и друга в близост туристическа забележителност – Стобски пирамиди.

 

Изпрати обявата

УПИ с. Стоб, 11833 кв.м, 130 000 евро

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik