Апартаменти в слънчев Офринио, Гърция

Цена: ПРОДАДЕН!

Квадратура: 50 кв.м

La Maison Idéale представя на Вашето внимание тристаен апартамент в малка кокетна жилищна сграда на три етажа в  Паралия Офринио. Жилищната сграда се състои от шест апартамента еднакви по квадратура и разположение. Апартаметът се състои от: дневна с кухнески бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Застроената площ на апартамента е 50 кв.м, като в нея не е включена площта на терасата.

Покупката на това жилище е подходяща за инвестиция, тъй като в селището  се предлагат прекрасни условия за туристите, не е прекалено оживено и е идеален вариант за спокойна почивка. Плажът Офринио Бийч е дълъг и широк и известен с големия си детски център - кафене с надуваема водна пързалка, хамаци, батути и специални столчета за децата. Плажната ивица е с дължина 17 километра.


Свободни апартаменти: Първи етаж (партерен) - цена в размер на 60 000 евро.

                                     Втори етаж (първи)      - цена в размер на 65 000 евро.

                                     Трети етаж (втори)       - цена в размер на 70 000 еврo.

Допълнително доплащане за цялостно обзавеждане на апартамент: 4 500 евро.

Изпрати обявата

Апартаменти в слънчев Офринио, Гърция, 50 кв.м, ПРОДАДЕН!

Долна Локвица (на гръцкиΟφρύνιοОфриниокатаревуса ΟφρύνιονОфринион, до 1954 Κάτω ΛακκοβίκιαКато Лаковикия[1]) е село в Егейска Македония, Гърция, дем Кушница, област Източна Македония и Тракия с 831 жители.

Селото е разположено в южните склонове на планината Кушница (Пангео) недалеч от брега на Орфанския залив при вливането на река Струма.

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik