Тристаен апартамент с таван и гараж в центъра на Благоевград

Цена: 70000 Евро

Квадратура: 77 кв.м

LA MAISON IDEALE продава Апартамент с прилежащи към него Мазе и Таван, заедно със самостоятелен Гараж на обща цена от 70 000 Евро. Имотите се намират в санирана масивна жилищна сграда старо строителство на тиха улица в периферията на Идеалния център. АПАРТАМЕНТЪТ е с площ 77 кв.м, след основен ремонт, изпълнен с висококачествени материали. Ситуиран е на първи жилищен етаж и се състои от две спални - едната преходна, дневна, самостоятелна кухня, санитарен възел, коридор и усвоена тераса. Има цялостна вътрешна топлоизолация /на подове, стени и тавани/ с каменна вата и фибран. Стените са завършени със шпакловка и текстилни тапети. Подовете са теракот и дюшеме. Вътрешни врати -масивно дърво, външна -метална блиндирана. Дограмата на прозорците е PVC - четири сезона. Навсякъде са монтирани външни ролетни алуминиеви щори и вътрешни щори -Ден и нощ. Отоплението е решено с климатик и конвектори. Има възможност за газифициране на жилището. Продава се с наличното обзавеждане.
МАЗЕТО е с площ 13 кв.м, с дървена врата, две прозорчета, проветриво. ТАВАНЪТ е с площ 21 кв.м, обособен като стая, с дървена врата и стандартна капандура. ГАРАЖЪТ е самостоятелен обект с площ 17 кв.м. Има стандартна гаражна врата и склад с нормална височина под цялата му площ.
АПАРТАМЕНТЪТ с прилежащите му мазе и таван може да бъде закупен и самостоятелно /без гаража/ за сумата от 60000 Евро

Изпрати обявата

Тристаен апартамент с таван и гараж в центъра на Благоевград, 77 кв.м, 70000 Евро

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik