Тристаен апартамент на главен булевард

Цена: 44300 евро

Вид на имота: Тристаен апартамент

Етаж: 4 от 5

Разпределение: коридор, хол, спалня, кухня,санитарен възел,две тераси;

Изложение: Северо-Юг

Конструкция: тухла, стоманобетон

Степен на завършеност:  въведена в експлоатация през 1975 г.

Асансьор:Да

Обзавеждане: обзаведен

Локация: град Благоевград,бул. Св. Св. Кирил и Методий 

Достъпност:  Автомобил; Автобус

Изпрати обявата

Тристаен апартамент на главен булевард, 44300 евро

Агенция Lа Маison Ideale продава апартамент в многофамилна жилищна сграда намираща се на бул. Св. Св. Кирил и Методий. Жилището се състои от три самостоятелни стаи /кухня, дневна и спалня/, коридор, санитарен възел и две тераси. Състоянието му е много добро след направен частичен ремонт. Изложението е Север-Юг. Към апартамента има прилежащо голямо мазе

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. 

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik