кв. Витоша

Цена: ПРОДАДЕН!

Квадратура: 149 кв.м

       La Maison Idéale представя на Вашето внимание уникален тристаен апартамен в най - иновативния затворен тип коплекс, "UNIVERSAL RESIDENCE" ситуиран в Южната част на София, в подножието на един от най - предпочитаните райони за живеене, а именно кв. Витоша. Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж, като разполага със застроена площ от 119 кв. м. и 30 кв. м. гараж, който е включен в цената. На гаража е монтирана врата хьорман от най-висок клас, както и изпълнени настилки мазилки и шумо- и топлоизолационен таван, към апартамента има прилежащо мазе с площ от 6 кв.м находящо се непосредствено до гаража. Апартаментът разполага със следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две много широки спални, 2 прекрасни високи и широки бани с тоалетни и също така с две прекрасни панорамни тераси с изглед към Витоша планина.

       Изпълнението на сградата е най - висок клас, с висококачествени материали; висок клас мазилки; безсшумен асансьор.

      В отоплението са вложени допълнителни ресурси в изградена инсталация на газ за готвене и отопление както и подово отопление на целия апартамент, включително в баните за допълнително удобство.

      В непосредствена близост до сградата са разположени множество учебни заведения и места за отдих, Зимен дворец на спорта, Зоопарк, НСА, Парадайз център, ИКЕА и Декатлон. Богатия избор от търговски обекти и места за развлечения и бизнес центрова е удобство, което ще ви спести ценно време.       

      Специално внимание е обърнато на дворното пространство около сградата, където водещата идея е да създаде усещане за спокойствие и уединение с природата.

Сградата е на етап Акт 15, Акт 16 се очаква през Декември 2019г.

Изпрати обявата

кв. Витоша, 149 кв.м, ПРОДАДЕН!

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.            

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik