Земеделска земя в с. Дъбрава, общ. Благоевград

Цена: 15000 евро

Квадратура: 2666 кв.м

 La Maison Idéale предлага  на Вашето внимание за продажба земеделска земя находяща се в землището на с. Дъбрава.  В имота може да бъде извършено строителство по реда на Наредба №19 за строителство в земеделски земи без промяна на предназначението им. 

Местоположение: с. Дъбрава; Общ. Благоевград; Площ: 2666 кв.м.;

Достъп: Имота има 26 метра лице на полски път;

Изпрати обявата

Земеделска земя в с. Дъбрава, общ. Благоевград, 2666 кв.м, 15000 евро

Оглед на имота

 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

 Резервация на имота

 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.              

История

Дъбра̀ва е село в Югозападна България. То се намира в община Благоевградобласт Благоевград. Намира се в планински район, на около 4 км от Благоевград. Състои се от няколко махали.

В селото има две църкви — по-старата, от които е построена през 1928 г., „Рождество на Пресвета Богородица“, а другата — „Свети Архангел Михаил“. Във втората всяка година се чества събор.

В село Дъбрава има общо 14 махали, по-голямата част от които са наречени в чест на своите основатели. Махалите са: Ръженици, Кюркчии, Ваканинци, Веляци, Щръбевци, Калъпсъзци, Яневци, Телъкиово, Калеовци, Стоичовци, Мутавджии, Марковци, Митовци, Малинци.

В района е развито лозарството, овощарството, животновъдството.

Географски данни:

 

Местоположение: Югозападен регион
Разстояние до столицата: 72.275 km от София
Геогр.ширина (Latitude): 42.05N
Геогр.дължина (Longitude): 23.117E
Надморско равнище: 500 - 699m
Област: Благоевград
Община: Благоевград Площ на Село Дъбрава: 13.551km2 (НСИ)
Население на Село Дъбрава: 87 жители (към 01/01/2007 - НСИ)
Пощенски код на Село Дъбрава: 2723
Телефонен код на Село Дъбрава: 073 от България, 0035973 от чужбина

 
 

 

Сподели

Работно време:

Понеделник - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Вторник - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Сряда - 8:30 ч. -17:30 ч.

Четвъртък - 8:30 ч.- 17:30 ч.

Петък - 8:30 ч. - 17:30 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik