За нас

 „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти създадена през 2017 г. Ние предлагаме широк спектър  от услуги – маркетинг, оценяване на недвижими имоти, юридически консултации, финансиране и застраховане.

Ние сме екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите си във всеки един етап от сделката, като предлагаме  професионални съвети, които да Ви помогнат да сключите изгодна сделка.

Ние знаем, че покупката на жилище е един от най-важните моменти в живота на всеки наш клиент, и държим на изключителната коректност в отношенията.

Нашите консултанти съдействат при избора на най-подходящия недвижим имот в зависимост от целите на клиентите.

Съдействаме при подготовката и реализация на сделките с недвижими имоти, която обхваща консултация за банково кредитиране, изготвяне на договори и подготовка на документи за изповядване на сделки при нотариус, застрахователни услуги.

 

Работим в удобно за клиентите време от 9:00 до 18:00 часа всеки делничен ден.

 

Стараем се да удовлетворим  всяко изискване на клиентите си, като съдействаме коректно и компетентно. 

Ние следваме неотменно нашите принципи и стил на работа -  коректност, прецизност и открито комуникиране с клиентите си, провеждане професионални бизнес преговори за успешното завършване на сделките.

Доверете ни се!

 

Сподели

Работно време:

Понеделник - 9:00 ч. - 18:00 ч.

Вторник - 9:00 ч.- 18:00 ч.

Сряда - 9:00 ч. -18:00 ч.

Четвъртък - 9:00 ч.- 18:00 ч.

Петък - 9:00 ч. - 18:00 ч.

Събота -почивен ден

Неделя - почивен ден

La Maison Idéale™ e запазенa търговскa маркa на “Ла Мезон Идеал” ЕООД за територията на Република България. Всяко неправомерно използване на нашата регистрирана търговска марка, словно и графично, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България

               

 

Бюлетин

© 2017 lamaisonideale.bg | Карта на сайта

Уеб сайт от Stenik